Pav Bhaji Masala

recepty-top.cz Pav Bhaji Masala

Co do toho?

  • 2 tobolky černého kardamomu
  • 4 lžíce semínek koriandru
  • 2 lžíce římského kmínu
  • 2 lžičky kuliček pepře
  • 3/4 lžíce semeníneka fenyklu
  • 5ks sušených červených chilli papriček
  • 2ks celé skořice
  • 6ks hřebíčku
  • 1 lžíce mangového prášku

Co s tím?

Nažhavíme zlehka pánev a koření nasucho osmažíme (bez mangového prášku) dokud nezačne vonět. Do ještě teplého koření dáme mangový prášek. Necháme vystydnout a rozdrtíme na prach, prosejeme a zbytek znova nadrtíme. Dá se v uzavřené sklenici skladovat 6 měsíců.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Čínské koření 5ti vůní - vlastní mix

Čínské koření 5ti vůní - vlastní mix

Garam masala - vlastní mix koření

Garam masala - vlastní mix koření

Kari

Kari

Kari mix koření z jižní indie

Kari mix koření z jižní indie

Kari mix koření ze severní indie

Kari mix koření ze severní indie

Omáčka Hoisin

Omáčka Hoisin

Šestka náhodných receptů

Čínský zelný salát

Čínský zelný salát

Kuřecí s pršutem a bramborama

Kuřecí s pršutem a bramborama

Toskánské vepřové kotlety

Toskánské vepřové kotlety

Ostré kuřecí na pomeranči

Ostré kuřecí na pomeranči

Kuřecí na koriandru

Kuřecí na koriandru

Harissa pasta

Harissa pasta

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.