Škvarky

Škvarky

jak to uvařit
recepty-top.cz Škvarky

Co do toho?

  • cca 1kg vepřového neškvařeného sádla
  • 100ml vody

Co s tím?

Sádlo nakrájíme na cca 2cm kousky, dáme do hrnce s vodou, přiklopíme a na střední plamen necháme dusit 20min. Odklopíme, na malém plameni odpaříme vodu a pomalu škvaříme dokud nezezlátnou (nezapomeneme občas promíchat aby se to nepřipálilo). Sádlo si postupně odebíráme do sklenic.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Celá kotleta v troubě

Celá kotleta v troubě

Kotleta s medem

Kotleta s medem

Kotleta v alobalu

Kotleta v alobalu

Panenka s medem a hořčící

Panenka s medem a hořčící

Škvarky

Škvarky

Upečená kotleta

Upečená kotleta

Šestka náhodných receptů

Ořechy

Ořechy

Posvícenské koláčky

Posvícenské koláčky

Tandoori kuře

Tandoori kuře

Bramborové šišky se strouhankou

Bramborové šišky se strouhankou

Marocké kořeněné brambory v2

Marocké kořeněné brambory v2

Perkelt - pörkölt

Perkelt - pörkölt

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.