Restované brambory po italsku

Restované brambory po italsku

jak to uvařit
recepty-top.cz Restované brambory po italsku

Co do toho?

  • olivový olej
  • 6 červených brambor
  • 4 šalotky na tenké plátky
  • 4 stroužky česneku na tenké plátky
  • 3 lžičky čerstvého rozmarýnu nadrobno
  • 1 lžičku oregána
  • 1 lžičku tymiánu
  • sůl
  • pepř
  • 100g másla
  • 50g parmazánu

Co s tím?

Nažhavíme troubu na 190. Brambory si nakrájíme na tenké plátky, ideálně tak aby spodek brambor zůstal ještě spojený a drželi pohromadě. Pekáč vymažeme olivovým olejem. Brambory vyskládáme do pekáče a mezi plátky dáme česnek se šalotkou, oregánem, tymiánem a rozmarýnem. Posolíme, opepříme, poklademe kousky másla a zaklopíme alobalem. Pečeme cca hodinku nebo dokud nejsou brambory měkké. Vyhodíme alobal zasypeme parmezánem a necháme zezlátnout tak 15-20min.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Restované brambory po italsku

Restované brambory po italsku

Šestka náhodných receptů

Karlovarský knedlík

Karlovarský knedlík

Kari mix koření z jižní indie

Kari mix koření z jižní indie

Pudinkové dortíčky

Pudinkové dortíčky

Mexická polévka

Mexická polévka

Gulášová polévka z pytlíku

Gulášová polévka z pytlíku

Burger

Burger

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.