Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

jak to uvařit
recepty-top.cz Bažant na kmínu

Co do toho?

  • bažant
  • slanina
  • kmín
  • sůl
  • červené víno

Co s tím?

Bažanta prošpikujeme slaninou, pořádně prosolíme a okmínujeme. V pekáčí si vysmažíme další kousky slaniny a maso zprudka zatáhneme. Zalejeme vínem a na 180 pečeme za občasného podlévání tak 2 hodinky. Podáváme s červeným zelím a bramborovýma knedlíkama (který jsem byl líný udělat a je nafoceno s chlebíkem)



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

Šestka náhodných receptů

Něco jako guláš

Něco jako guláš

Souvlaki

Souvlaki

Nudle Dan dan (Dandan mian)

Nudle Dan dan (Dandan mian)

Zadní hovězí s rukolou

Zadní hovězí s rukolou

Perníčky na vánoce

Perníčky na vánoce

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.