Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

jak to uvařit
recepty-top.cz Bažant na kmínu

Co do toho?

  • bažant
  • slanina
  • kmín
  • sůl
  • červené víno

Co s tím?

Bažanta prošpikujeme slaninou, pořádně prosolíme a okmínujeme. V pekáčí si vysmažíme další kousky slaniny a maso zprudka zatáhneme. Zalejeme vínem a na 180 pečeme za občasného podlévání tak 2 hodinky. Podáváme s červeným zelím a bramborovýma knedlíkama (který jsem byl líný udělat a je nafoceno s chlebíkem)



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

Šestka náhodných receptů

Pasta Ca Muddica - Špagety s ančovičkama a strouhankou

Pasta Ca Muddica - Špagety s ančovičkama a strouhankou

Kuřecí prsa na citronu s tymiánem

Kuřecí prsa na citronu s tymiánem

Karbanátky

Karbanátky

Aloo Bonda Vada

Aloo Bonda Vada

Pečené kuře s bramborama

Pečené kuře s bramborama

Marocké kořeněné brambory v2

Marocké kořeněné brambory v2

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - GOLFplay - golfové score - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.