Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

jak to uvařit
recepty-top.cz Bažant na kmínu

Co do toho?

  • bažant
  • slanina
  • kmín
  • sůl
  • červené víno

Co s tím?

Bažanta prošpikujeme slaninou, pořádně prosolíme a okmínujeme. V pekáčí si vysmažíme další kousky slaniny a maso zprudka zatáhneme. Zalejeme vínem a na 180 pečeme za občasného podlévání tak 2 hodinky. Podáváme s červeným zelím a bramborovýma knedlíkama (který jsem byl líný udělat a je nafoceno s chlebíkem)



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

Šestka náhodných receptů

Sugo pomodoro - Omáčka z rajčat

Sugo pomodoro - Omáčka z rajčat

Upečená kotleta

Upečená kotleta

Kuřecí na tymiánu se smetanou

Kuřecí na tymiánu se smetanou

Kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty

Kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty

Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Velikonoční bochánek

Velikonoční bochánek

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.