Restované brambory po italsku

Restované brambory po italsku

jak to uvařit
recepty-top.cz Restované brambory po italsku

Co do toho?

  • olivový olej
  • 6 červených brambor
  • 4 šalotky na tenké plátky
  • 4 stroužky česneku na tenké plátky
  • 3 lžičky čerstvého rozmarýnu nadrobno
  • 1 lžičku oregána
  • 1 lžičku tymiánu
  • sůl
  • pepř
  • 100g másla
  • 50g parmazánu

Co s tím?

Nažhavíme troubu na 190. Brambory si nakrájíme na tenké plátky, ideálně tak aby spodek brambor zůstal ještě spojený a drželi pohromadě. Pekáč vymažeme olivovým olejem. Brambory vyskládáme do pekáče a mezi plátky dáme česnek se šalotkou, oregánem, tymiánem a rozmarýnem. Posolíme, opepříme, poklademe kousky másla a zaklopíme alobalem. Pečeme cca hodinku nebo dokud nejsou brambory měkké. Vyhodíme alobal zasypeme parmezánem a necháme zezlátnout tak 15-20min.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Restované brambory po italsku

Restované brambory po italsku

Šestka náhodných receptů

Pesto ze sušených rajčat

Pesto ze sušených rajčat

Kantonské kuře

Kantonské kuře

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Míša řezy

Míša řezy

Roštěnka s knedlíkem

Roštěnka s knedlíkem

Pizza margherita

Pizza margherita

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.