Paprikový guláš

Paprikový guláš

jak to uvařit
recepty-top.cz Paprikový guláš

Co do toho?

  • cca 1kg hovězího masa vcelku - třeba plecko
  • sůl
  • pepř
  • olej
  • 500-700g čerstvých paprik
  • lžíce pálivé papriky
  • lžíce majoránky
  • lžička oregána
  • lžička drceného kmínu
  • cibule na plátky
  • 2 stroužky česneku na kousky
  • rajčata, ideálně konzervovaná
  • voda nebo vývar
  • 3 lžíce červeného vinného octa

Co s tím?

Maso obalíme v pepři, soli a na oleji osmahneme ze všech stran. Vyndáme maso na talíř. Do kastrolu hodíme čerstvou i sušenou papriku, sůl, pepř a trošku podusíme, pak přihodíme zbytek bez vody necháme probublat. Přihodíme tam maso s vodou a dáme do trouby přiklopené klidně na 3 hodinky na 180-200. Maso by se mělo rozpadat na hadry. Pokud to bude moc tekuté tak to na 15-30min odklopte.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Biftek - beef steak

Biftek - beef steak

Něco jako guláš

Něco jako guláš

Paprikový guláš

Paprikový guláš

Rajská s knedlíkem dle babči

Rajská s knedlíkem dle babči

Roštěnka s knedlíkem

Roštěnka s knedlíkem

Svíčková s knedlíkem

Svíčková s knedlíkem

Šestka náhodných receptů

Sněhové kokosky

Sněhové kokosky

Bramborové špekové knedlíky

Bramborové špekové knedlíky

Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Míša řezy

Míša řezy

Posvícenské koláčky

Posvícenské koláčky

Kuřecí korma

Kuřecí korma

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.