Sladkokyselá čínská okurka

recepty-top.cz Sladkokyselá čínská okurka

Co do toho?

Zálivka

  • 1:1 čínský rýžový ocet a bíly cukr
  • 2 okurky
  • 1 lžička soli

Co s tím?

Ingredience na svaříme dokud se cukr nerozpustí (můžeme přidat i nakrájenou chili papričku), necháme vychladnout.

Okurku zbavíme semínek, nakrájime na 1/2 cm nudličky dlouhé cca 4cm, prosolíme je a necháme odstát cca 15min. Pak je pořádně opláchneme, osušíme a dáme do lednice tak na 20min zchladit. Okurku následě promícháme s naší zálivkou a dáme zase zchladit tak 2 hodinky. Podáváme za studena, ozdobit můžeme troškou nasekaného chilli pokud jsme ho nedali do zálivky, záleží na chuti.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Ananasové chutney (čatní)

Ananasové chutney (čatní)

Čínské nudle

Čínské nudle

Indický naan

Indický naan

Ladi Pav - indické bulky

Ladi Pav - indické bulky

Pita chleba

Pita chleba

Shatta - Pálivá omáčka

Shatta - Pálivá omáčka

Šestka náhodných receptů

Omáčka Hoisin

Omáčka Hoisin

Sladkokyselé kuřecí s ananasem

Sladkokyselé kuřecí s ananasem

Okurkový salát

Okurkový salát

Spaghetti bolognaise

Spaghetti bolognaise

Harissa pasta

Harissa pasta

Dušený kanec se švestkami a Armagnacem

Dušený kanec se švestkami a Armagnacem

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.