Toskánské vepřové kotlety

Toskánské vepřové kotlety

jak to uvařit
recepty-top.cz Toskánské vepřové kotlety

Co do toho?

  • 4 lžíce hladké mouky
  • 1 lžička soli
  • 3/4 lžičky drceného pepře
  • 4 vykostěné vepřové kotlety
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 3-4 stroužky drceného česneku
  • 5 lžic balsamikového octa
  • 5 lžic kuřecího vývaru
  • 3 rajčata na kostičky (bez semínek)
  • 2 lžíce kapary
  • na ozdobu čerstvou petrželovou nať

Co s tím?

Smichat mouku, sůl, pepř a obalíme kotlety. Na oleji osmahneme maso z každe strany tak 2min dozlatova a vyndáme.

Dáme česnek na pánev, osmahneme asi minutku. Přidáme balzamikový ocet s vývarem. Zamícháme aby se uvolnily částečky z pánve a trošku zredukujeme, přidáme rajčata s kapary.

Hodíme kotlety zpět na pánev. Zaktyjeme snižíme teplotu a necháme probublat 4-5 minut nebo dokud není maso hotové.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Grilované vepřové se šalvějí

Grilované vepřové se šalvějí

Toskánské vepřové kotlety

Toskánské vepřové kotlety

Vepřová kotleta s česnekem a bazalkou

Vepřová kotleta s česnekem a bazalkou

Vepřová panenka na balsamiku

Vepřová panenka na balsamiku

Vepřová panenka v arašídové krustě

Vepřová panenka v arašídové krustě

Šestka náhodných receptů

Mexická polévka

Mexická polévka

Toskánské vepřové kotlety

Toskánské vepřové kotlety

Kuřecí Kung pao

Kuřecí Kung pao

Kuřecí vindaloo v2

Kuřecí vindaloo v2

Sušená jablka - Křížaly

Sušená jablka - Křížaly

Škvarkové placky

Škvarkové placky

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.