Zavařené vepřové maso - masovka

Zavařené vepřové maso - masovka

jak to uvařit
recepty-top.cz Zavařené vepřové maso - masovka

Co do toho?

  • 1kg vepřové plece
  • 1 - 1 1/2 lžičky soli (zdá se mi že každá sůl je jiná)
  • 1/2 lžičky drceného pepře
  • 1/2 lžičky drceného kmínu
  • 4 lžíce vody

Co s tím?

Maso nakrájíme na cca 2cm kostičky, přimícháme zbytek a pořádně promasírujem. Maso naplníme do sklenic na zavařování. Pokud nemáme hrnec na zavařování použijem hlubší hrnec aby byly sklenice ponořené a na dno hrnce si dáme utěrku. Voda by měla lehce bublat (90-100st). Vaříme 2h, sklenice vyndáme necháme do druhého dne vychladnout a stejnou proceduru opakujeme druhý den, jen 1h.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Celá kotleta v troubě

Celá kotleta v troubě

Kotleta s medem

Kotleta s medem

Kotleta v alobalu

Kotleta v alobalu

Panenka s medem a hořčící

Panenka s medem a hořčící

Škvarky

Škvarky

Upečená kotleta

Upečená kotleta

Šestka náhodných receptů

Medové červené zelí

Medové červené zelí

Kuřecí na koriandru

Kuřecí na koriandru

Indický naan

Indický naan

Restované brambory po italsku

Restované brambory po italsku

Sněhové kokosky

Sněhové kokosky

Marocké kořeněné brambory v2

Marocké kořeněné brambory v2

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.