Škvarky

Škvarky

jak to uvařit
recepty-top.cz Škvarky

Co do toho?

  • cca 1kg vepřového neškvařeného sádla
  • 100ml vody

Co s tím?

Sádlo nakrájíme na cca 2cm kousky, dáme do hrnce s vodou, přiklopíme a na střední plamen necháme dusit 20min. Odklopíme, na malém plameni odpaříme vodu a pomalu škvaříme dokud nezezlátnou (nezapomeneme občas promíchat aby se to nepřipálilo). Sádlo si postupně odebíráme do sklenic.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Celá kotleta v troubě

Celá kotleta v troubě

Kotleta s medem

Kotleta s medem

Kotleta v alobalu

Kotleta v alobalu

Panenka s medem a hořčící

Panenka s medem a hořčící

Škvarky

Škvarky

Upečená kotleta

Upečená kotleta

Šestka náhodných receptů

Perník

Perník

Bramborové špekové knedlíky

Bramborové špekové knedlíky

Marocké kořeněné brambory

Marocké kořeněné brambory

Svíčková s knedlíkem

Svíčková s knedlíkem

Vepřová kotleta s česnekem a bazalkou

Vepřová kotleta s česnekem a bazalkou

Fettuccine all’ Alfredo

Fettuccine all’ Alfredo

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.