Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

jak to uvařit
recepty-top.cz Bažant na kmínu

Co do toho?

  • bažant
  • slanina
  • kmín
  • sůl
  • červené víno

Co s tím?

Bažanta prošpikujeme slaninou, pořádně prosolíme a okmínujeme. V pekáčí si vysmažíme další kousky slaniny a maso zprudka zatáhneme. Zalejeme vínem a na 180 pečeme za občasného podlévání tak 2 hodinky. Podáváme s červeným zelím a bramborovýma knedlíkama (který jsem byl líný udělat a je nafoceno s chlebíkem)



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

Šestka náhodných receptů

Svíčková s knedlíkem

Svíčková s knedlíkem

Sušená jablka - Křížaly

Sušená jablka - Křížaly

Thajská směska

Thajská směska

Kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty

Kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Čerstvá malinová limonáda

Čerstvá malinová limonáda

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.