Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

jak to uvařit
recepty-top.cz Bažant na kmínu

Co do toho?

  • bažant
  • slanina
  • kmín
  • sůl
  • červené víno

Co s tím?

Bažanta prošpikujeme slaninou, pořádně prosolíme a okmínujeme. V pekáčí si vysmažíme další kousky slaniny a maso zprudka zatáhneme. Zalejeme vínem a na 180 pečeme za občasného podlévání tak 2 hodinky. Podáváme s červeným zelím a bramborovýma knedlíkama (který jsem byl líný udělat a je nafoceno s chlebíkem)



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

Šestka náhodných receptů

Dušené kysané zelí

Dušené kysané zelí

Kuřecí se smaženou rýží

Kuřecí se smaženou rýží

Zadní hovězí s rukolou

Zadní hovězí s rukolou

Tabbouleh

Tabbouleh

Kolínka s lovečákem

Kolínka s lovečákem

Jahody s mátou

Jahody s mátou

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.