Karlovarský knedlík

Karlovarský knedlík

jak to uvařit
recepty-top.cz Karlovarský knedlík

Co do toho?

  • 10 rohlíků
  • 3 vejce
  • 1/4 l mléka
  • 50g másla
  • petrželka
  • sůl
  • pepř

Co s tím?

Z bílků si vyšleháme sníh. Rohlíky na kostičky, přihodíme pepř, sůl a mléko, promícháme a necháme pořádně nasáknout. Přihodíme petrželku, žloutky a rozehřáte máslo, promícháme a dál dáme sníh. Necháme zas chvíli nasáknout. Hodíme to do potravinářské folie a vytvarujeme knedle, folií to ještě jednou obalíme ať to drží pohromadě. Ve vodě vaříme cca 25min.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Domácí tatarka

Domácí tatarka

Dušené kysané zelí

Dušené kysané zelí

Karlovarský knedlík

Karlovarský knedlík

Knedlíky dle babči

Knedlíky dle babči

Medové červené zelí

Medové červené zelí

Nudle nebo flíčky do polévky

Nudle nebo flíčky do polévky

Šestka náhodných receptů

Pasta Ca Muddica - Špagety s ančovičkama a strouhankou

Pasta Ca Muddica - Špagety s ančovičkama a strouhankou

Karbanátky

Karbanátky

Sladké kuřecí chilli stripsy

Sladké kuřecí chilli stripsy

Čína z toho co je doma

Čína z toho co je doma

Jalfrezi

Jalfrezi

Zapečené kuřecí s bazalkovým pestem

Zapečené kuřecí s bazalkovým pestem

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.