Pav Bhaji Masala

recepty-top.cz Pav Bhaji Masala

Co do toho?

  • 2 tobolky černého kardamomu
  • 4 lžíce semínek koriandru
  • 2 lžíce římského kmínu
  • 2 lžičky kuliček pepře
  • 3/4 lžíce semeníneka fenyklu
  • 5ks sušených červených chilli papriček
  • 2ks celé skořice
  • 6ks hřebíčku
  • 1 lžíce mangového prášku

Co s tím?

Nažhavíme zlehka pánev a koření nasucho osmažíme (bez mangového prášku) dokud nezačne vonět. Do ještě teplého koření dáme mangový prášek. Necháme vystydnout a rozdrtíme na prach, prosejeme a zbytek znova nadrtíme. Dá se v uzavřené sklenici skladovat 6 měsíců.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Čínské koření 5ti vůní - vlastní mix

Čínské koření 5ti vůní - vlastní mix

Garam masala - vlastní mix koření

Garam masala - vlastní mix koření

Kari

Kari

Kari mix koření z jižní indie

Kari mix koření z jižní indie

Kari mix koření ze severní indie

Kari mix koření ze severní indie

Omáčka Hoisin

Omáčka Hoisin

Šestka náhodných receptů

Sečuánský olej

Sečuánský olej

Lívance

Lívance

Tikka masala

Tikka masala

Gyros z kuřecího s tzatziky v tortile

Gyros z kuřecího s tzatziky v tortile

Spaghetti al pesto trapanese

Spaghetti al pesto trapanese

Pudinkové dortíčky

Pudinkové dortíčky

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.