Pav Bhaji Masala

recepty-top.cz Pav Bhaji Masala

Co do toho?

  • 2 tobolky černého kardamomu
  • 4 lžíce semínek koriandru
  • 2 lžíce římského kmínu
  • 2 lžičky kuliček pepře
  • 3/4 lžíce semeníneka fenyklu
  • 5ks sušených červených chilli papriček
  • 2ks celé skořice
  • 6ks hřebíčku
  • 1 lžíce mangového prášku

Co s tím?

Nažhavíme zlehka pánev a koření nasucho osmažíme (bez mangového prášku) dokud nezačne vonět. Do ještě teplého koření dáme mangový prášek. Necháme vystydnout a rozdrtíme na prach, prosejeme a zbytek znova nadrtíme. Dá se v uzavřené sklenici skladovat 6 měsíců.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Čínské koření 5ti vůní - vlastní mix

Čínské koření 5ti vůní - vlastní mix

Garam masala - vlastní mix koření

Garam masala - vlastní mix koření

Kari

Kari

Kari mix koření z jižní indie

Kari mix koření z jižní indie

Kari mix koření ze severní indie

Kari mix koření ze severní indie

Omáčka Hoisin

Omáčka Hoisin

Šestka náhodných receptů

Bramborové špekové knedlíky

Bramborové špekové knedlíky

Omáčka Hoisin

Omáčka Hoisin

Kuřecí Kung pao

Kuřecí Kung pao

Fettuccine se špenátem

Fettuccine se špenátem

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

Bešamel

Bešamel

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.