Rybičková pomazánka

Rybičková pomazánka

jak to uvařit
recepty-top.cz Rybičková pomazánka

Co do toho?

  • 1 celé máslo (250 g)
  • 1 krabička uzených šprotů
  • 1 střední cibule
  • kyselé okurky (zhruba stejné množství, jako dáte cibule)
  • 1 polévková lžíce plnotučné hořčice
  • pepř
  • sůl

Co s tím?

Máslo si nechte při pokojové teplotě změknout, aby se vám s ním lépe pracovalo. Ze šprotů (pokud je to nutné) odstraňte ploutvičky, ocásky a hlavičky (záleží na výrobci). Šproty rozmačkejte vidličkou a přidejte k máslu. Cibuli a okurky nakrájejte najemno a spolu s hořčicí přidejte do mísy. Všechny suroviny pořádně promíchejte. Nakonec dopepřete a případně dosolte dle vlastní chuti. Se solí buďte opatrní, záleží na tom, jakou konzervu jste použili. Někdy není dosolení vůbec potřeba.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Domácí tatarka

Domácí tatarka

Dušené kysané zelí

Dušené kysané zelí

Karlovarský knedlík

Karlovarský knedlík

Knedlíky dle babči

Knedlíky dle babči

Medové červené zelí

Medové červené zelí

Nudle nebo flíčky do polévky

Nudle nebo flíčky do polévky

Šestka náhodných receptů

Bulky na burgery

Bulky na burgery

Kuřecí řízek

Kuřecí řízek

Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

Vepřová panenka v arašídové krustě

Vepřová panenka v arašídové krustě

Gyros z kuřecího s tzatziky v tortile

Gyros z kuřecího s tzatziky v tortile

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.