Rybičková pomazánka

Rybičková pomazánka

jak to uvařit
recepty-top.cz Rybičková pomazánka

Co do toho?

  • 1 celé máslo (250 g)
  • 1 krabička uzených šprotů
  • 1 střední cibule
  • kyselé okurky (zhruba stejné množství, jako dáte cibule)
  • 1 polévková lžíce plnotučné hořčice
  • pepř
  • sůl

Co s tím?

Máslo si nechte při pokojové teplotě změknout, aby se vám s ním lépe pracovalo. Ze šprotů (pokud je to nutné) odstraňte ploutvičky, ocásky a hlavičky (záleží na výrobci). Šproty rozmačkejte vidličkou a přidejte k máslu. Cibuli a okurky nakrájejte najemno a spolu s hořčicí přidejte do mísy. Všechny suroviny pořádně promíchejte. Nakonec dopepřete a případně dosolte dle vlastní chuti. Se solí buďte opatrní, záleží na tom, jakou konzervu jste použili. Někdy není dosolení vůbec potřeba.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Domácí tatarka

Domácí tatarka

Dušené kysané zelí

Dušené kysané zelí

Karlovarský knedlík

Karlovarský knedlík

Knedlíky dle babči

Knedlíky dle babči

Medové červené zelí

Medové červené zelí

Nudle nebo flíčky do polévky

Nudle nebo flíčky do polévky

Šestka náhodných receptů

Vepřová kotleta s česnekem a bazalkou

Vepřová kotleta s česnekem a bazalkou

Bramborové noky s bazalkovým pestem

Bramborové noky s bazalkovým pestem

Kantonské kuře

Kantonské kuře

Bramborové šišky se strouhankou

Bramborové šišky se strouhankou

Shish Taouk - libanonský špíz

Shish Taouk - libanonský špíz

Panenka s medem a hořčící

Panenka s medem a hořčící

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.